Hvem er KoaDesign

KoaDesign er ikke er stort firma med en masse ansatte og en masse omkostninger, men et lille firma med én medarbejder – Kurt Overgaard-Andersen.

Jeg oprettede KoaDesign for 20 år siden fordi jeg ofte hjalp venner og bekendte – og diverse foreninger med at lave hjemmesider. SIden da har jeg haft KoaDesign som hobbybeskæftigelse ved siden af mit fuldtidsarbejde og har lavet en række sider for forskellige kunder. Jeg har bla en “stamkunde” der har været med helt fra starten.

Jeg startede med at lave håndkodede sider – altså hvor alle sider og funktioner blev skrevet i kode. Men de seneste år har jeg oftest benyttet systemet “WordPress” da det oftest er langt mere omkostningsvenligt for kunden. Og med WordPress har man ganske store muligheder for at lave et flot og meget funktionelt resultat.

Istedet for et firma med en masse ansatte med hver deres speciale – så finder du i KoaDesign én medarbejder med en masse forskellige kompetencer….

Dels har jeg masser af erfaring med det rent tekniske omkring hjemmesiderne, grafikken og designet – men jeg har igennem et langt arbejdsliv en masse “side-kompetencer” som også kommer i spil hver gang der skal oprettes en ny side.

Her kommer en lille liste over det jeg gennem årene har beskæftiget mig med….

 • salg og markedsføring
 • regnskaber, budgetter og tal i det hele taget
 • organisations tilpasninger og effektivisering (LEAN)
 • kommunikation i mange former, herunder ledelsesinformation, nyhedsbreve, nyhedsmails,undervisning og instruktionsmateriale samt projekt omkring udvikling af Intranetløsninger
 • undervisning og “kulturudvikling”
 • foreningsarbejde, bla opstart af 2 Grundejerforeninger og formand for Musikskole
 • Kursusplanlægger og redaktør af hjemmeside for FOF Djursland

Med denne værktøjskasse har jeg let ved at sætte mig ind i kundens situation, og bedst muligt vejlede og rådgive om hjemmesidens udformning og indhold. Jeg bliver en aktiv samspiller, der netop i samspil med kunden finder frem til bedste løsning.

Hvem er mine kunder?  
Tja, med fuldtidsarbejde har jeg jo haft min begrænsning – men jeg har lavet sider/rådgivet omkring….

 • Danseskole(r)
 • Alternative behandlere
 • Byggefirma / Entreprenør
 • Instrumentsælger (Harmonikaer)
 • Forskellige foreninger
 • Kunsthåndværker