Løsninger og priser

Hos mange firmaer der laver hjemmesider kan du opleve at se forskellige pakker med “Grundpakker”, “Udvidede pakker” osv osv…  Og du vil ofte finde meget varierende priser på disse “pakker”. KoaDesign benytter ikke disse pakkepriser – for kunderne er meget forskellige og der er ikke mange man kan sælge den samme “pakke” til.

Istedet kan du ved kontakt få en ca pris – eller evt en fast aftalt pris for det du har brug for. Så dukker der ikke noget overraskende bagefter som du liiiige skal have med….. som hos flyselskaberne hvor du skal betale ekstra for stort set alt.

Som eksempel vil du hos KoaDesign – for en mindre firmaside komme ret langt for kr. 5.000.
Og en helt enkel side med meget lidt info kan klares for noget mindre.

Prisen afspejler naturligvis hvad du skal have “leveret”.
Hvis du allerede selv har en ide om hvilke sider og tekster der skal bruges – og hvilke fotos og grafik der skal på siden, ja – så har du jo allerede gjort arbejdet lettere.
KoaDesign hjælper naturligvis gerne med at “finpudse” tekster – og evt. udføre nødvendig klargøring af dine egne fotos til brug på siden.

Deciderede webshops vil jeg lade andre om at arbejde med – men fx produktsider hvor en mængde produkter præsenteres, og vises med priser er natuligvis muligt.
Det er blot delen med onlinebestilling og betaling jeg lader andre om.

Kontakt til dig via hjemmesiden vil for de fleste hjemmesiders vedkommende være en naturlig del. Om det så er bestillinger eller dialog med kunden vil naturligvis være bestemmende for den måde denne side sættes op på.

Under priser og omkostninger skal du også tænke på opdateringer og support til din side.
Mange får desværre den opfattelse at når man laver en hjemmeside – så er den lavet .- og kan bare passe sig selv.
Men – for det første skal den opdateres rent indholdsmæssigt for at forblive spændende og informativ, og husk, – søgemaskinerne måler netop på om det er en “levende” hjemmeside. At siden holdes vedlige med nyt er en væsentlig del af søgemaskinernes “karakter” når de placerer din side i søgeresultaterne.

For det andet – så er enhver hjemmeside et system der ligesom alle andre systemer skal opdateres jævnligt for at fungere optimalt, og vigtigst – for at være optimalt sikret mod hackere og andre ubehagelige ting. Selve WordPress kommer meget jævnligt med opdateringer der skal installeres – men også de ekstra plugins der installeres skal holdes opdateret for at du kan have en driftssikker side.

Hvis du ikke selv har mod på at lave disse opdateringer – så kan KoaDesign tilbyde en opdaterings- og eftersynsservice hvor din side gennemgås/tjekkes mindst 1 gang månedligt og alle nødvendige elementer bliver opdateret. På den måde kan du vide dig sikker og tryg med din side.

Få opdateringsservice pr måned for kr. 200 (mindst 3 måneder)  – eller tegn for et år ad gangen for kr. 1.500.